FLOR AARHUS

Vi er en gruppe ligesindede unge, som samles om formidling, naturpleje, genopretning og politisk aktivisme.

Vi holder en masse arrangementer i og omkring Århus. For eksempel har vi arrangeret en guidet tur til Molslaboratoriet, en svampesanketur, filmvisning og en linoleumstrykworkshop. Vi laver også naturpleje i et område i Vennelystparken to gange årligt ved at lave høslet, og er i processen af at overtage bynaturparken på Pier 2, hvor en masse hjemmehørende arter er blevet plantet ud. Derudover har vi skrevet høringssvar til kommunens havneudvidelse sidste år, og regulært deltaget i større politiske kampagner.

Vi mødes alle sammen cirka én gang hver anden måned. Derudover er der møder i underudvalg, bestyrelse og mellem arrangørerne af bestemte arrangementer. Disse foregår efter behov.

Vi forventer af hinanden, at vi alle gør hvad vi kan, og det er mere end nok! Af denne grund er det også helt okay at deltage mere i nogle perioder end i andre. Dog forventes det, at alle fører sine ansvarsområder og igangsatte projekter til døren.

VÆR MED og få mulighed for at blive del af et grønt fællesskab, møde ligesindede, tilegne sig mere viden om bæredygtighed og politik. Derudover får du erfaring med formidling, eventplanlægning og aktivisme.

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du vil være med i et af vores FLOR fællesskaber eller modtage vores månedlige nyhedsbrev.

Interesse

Blaahat