HAVETS LIV

Vi kæmper for et bæredygtigt hav

I efteråret begyndte FLOR på tværs af lokalafdelinger at arbejde for et bæredygtigt hav! Det danske hav er under massivt pres på grund af næringsstoffer fra landbruget, intensivt fiskeri og årtiers alt for dårlig beskyttelse af havbunden. Det skal vi gøre noget ved!

Vi ved at livet under overfladen har brug for langt mere hjælp end de fleste politikere forestiller sig lige nu, og derfor arbejder frivillige i FLOR i tre forskellige spor for at sætte fokus på havet.

SavTang

Vi tror på, at den bedste forandring kommer gennem mange forskellige metoder, og derfor kan du både engagere dig i HAVETS LIV hvis du vil arbejde med konkret naturgenopretning af havmiljøer, hvis du vil lave kunstnerisk og kulturel formidling af havets betydning, eller hvis du helst vil lave politiskarbejde med konkrete forslag og initiativer, der kræver mere handling!

De tre spor – Genopretning, Kultur og Politik – arbejder lige nu med alle mulige forskellige initiativer fra udplantning af ålegræs, kunstinstallationer og debatindlæg, og vi vil så gerne have dig!

Vil du være med? Skriv til flor@dn.dk