FLOR ODENSE

Et grønt fællesskab for dig som bor i eller nær Odense

Vi arrangerer ture ud i naturen og laver fascinerende naturformidling. I sensommeren var vi f.eks. med til Fjordens dag på Stige Ø og i efteråret lavede en svampetur til Svanninge Bjerge.

Som frivillig har vi ret åbne rammer for hvad man har lyst til at lave. Er man kreativ og har lyst til at lave noget PR, er det en mulighed. Har man en nørdet kærlighed for biller, kan man give den gas med en bille-bingo. Elsker man planlægning og to-do lister er det også en vigtig rolle.

Vi har mødtes cirka en gang om måneden alt efter, hvordan det passede med planlægning af aktiviteter og praktiske ting. Dog har vi også haft løbene kommunikation i fælles gruppechat.

Kaprifolio

“Jeg har altid elsket og været fascineret af naturen. Da jeg startede på SDU som biologistuderende, hørte jeg afdelingen havde brug for hjælp og var dødt hen. Det synes jeg var utrolig trist, da det lød som om de havde lavet nogle aktiviteter folk holdt af og savnede – så som deres julearrangement, hvor de samlede ting i skoven til juledekorationer. Det er fedt at være sammen med andre, omkring noget man holder af, og give nogle oplevelser til andre i og med naturen. ” Forperson FLOR ODENSE

Vi er alle studerende og derfor kan være tidspresset i perioder – og det skal der være plads til! Det er frivilligt arbejde og det skal derfor give energi og mening at være med. Når vi holder møder, starter vi med punktet “check ind”, hvor vi fortæller om, hvordan vi har det. Har vi oplevet noget fedt siden sidst? Er det presset med en rapport eller på arbejdet for tiden?
Den åbne kommunikation gør det nemmere at gå ind til resten af mødet og planlægning, når vi ved hvor hinanden er.

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du vil være med i et af vores FLOR fællesskaber eller modtage vores månedlige nyhedsbrev.

Interesse