FLORFEST

Vi arrangerer fem dages naturfestival i helt magiske naturomgivelser!

Kom med på en festival om vores relation til natur og biodiversitet. FLORFEST er fem dage fyldt med workshops, koncerter, vandreturer og oplæg, hvor vi sætter fokus på vores forhold til andre arter og om de biodiversitetsemner, der inspirerer os, bekymrer os og gør os handlekraftige!

I 2024 bliver årets FLORFEST afholdt 12.-16. august på Skovsgaards Gods på Langeland – et helt vidunderligt vildt naturområde med æblelunde, vilde heste, køkkenhaver, genvildet skov og strand i gåafstand. Deltagere medbringer eget telt og sover i den gamle æblelund på godset. Der serveres dertil mad til alle deltagere som en del af billetprisen!

FLORFEST ønsker at skabe et rum for unge der vil lære mere om vores natur og lære nye at kende. Derfor forsøger vi at skabe en nærværende festival med fællesskabet i centrum.

Årets program
TALKS Indendørsmenneskets natur m. antropologi Cecilie Rubow, Planteblindhed m. botaniker Louise Isager Ahl, Panelsamtale om det moderne natursyn

WORKSHOP Sankede naturmotiver og cyanotopi, skovbadning og naturterapi, guidede vandringer i genvildet område, fælles sanketur og madlavning med strandens planter

MUSIK Aftenkoncert med bandet AUFORI, koncert med trioen MØLLER og workshop i folkedans

Få mere at vide om de enkelte programpunkter på vores instagram @flor.bevaegelsen, hvor det fulde program er offentliggjort nu!

Der er kun 100 billetter til salg!
Billet: 550 kr. inklusiv mad og transport fra Odense Banegaard til FLORFEST kl. 12 mandag d. 12 august og retur til Odense d. 16 august kl. 12.

Efeu

Vil du være med? Køb din billet her